Cantik Re-Design

Ammerudveien 98

0958 Oslo

 

Orgnr. 911 590 247

 

post@cantik.no

Tlf: 95132970

 

OM CANTIK RE-DESIGN

 

Jeg er en jente på 36 år som har stor interesse for interiør, kunst og design. Jeg har utdannelse og bakgrunn fra blant annet Grafisk Design, Illustrasjon, Make-up Artist og billedkunst. Oppussing av møbler har lenge vært min store lidenskap, men nå tas dette et skritt videre. Det å kunne jobbe med noe kreativt og jobbe med min store lidenskap er bakgrunnen for oppstarten av Cantik Re-Design.

 

Ved siden av å starte opp og drive firmaet har jeg jobbet 3,5 år hos Agerup Nordsjö Ide & Design på Majorstuen. Kort fortalt er det en male- og kunst butikk, som naturlig nok gir meg tilgang på alt av utstyr og kunnskap jeg trenger til oppussing av møblene.

 

Visjonen er ønske om å gi møbler, gamle som nye, en ny mulighet. En ny mulighet med nytt utseende og design til å glede noen med sin tilstedeværelse. Hvert møbel blir unikt og som et lite kunstverk i seg selv. Et eneste møbel kan være med på å dekorere og gjøre et rom om til noe helt spesielt og gi det et blikkfang!

 

Jeg ønsker å beholde møblenes sjarm. Det slitte og de ujevnhetene enkelte møbler har fått gjennom tidens tann er med på å gi hvert møbel sin egen identitet, dette vil jeg bevare. Det er med på å skille de ut fra nye og masseproduserte møbler.

 

Et Cantik-møbel er et møbel som blir lagt merke til, det står ut fra omgivelsene og sprer glede for de som befinner seg i deres nærvær. De har sin egen personlighet og bevart sin sjarm. Selv med sine slitte kanter og skjønnhetsfeil, fremstår de som et unikt smykke med sin nye designede drakt!

 

Med vennlig hilsen

Lene Grønnæss 

 

 

Bilde fra lanseringsfesten 6.juni 2013.
Bilde fra lanseringsfesten 6.juni 2013.